Over PixlyMedia

Mijn naam is Kevin Heeren, een freelance webdesigner met een passie voor het creëren van op maat gemaakte websites.

Met een scherp oog voor detail en een focus op gebruiksvriendelijkheid, streef ik ernaar om websites te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook converteren.

Als freelance webdesigner begrijp ik het belang van een doordacht ontwerp en een gestroomlijnde gebruikerservaring.

Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in een functionele en aantrekkelijke website die hun doelgroep aanspreekt.

Of u nu een kleine ondernemer bent die zijn online aanwezigheid wil vergroten, een start-up die een professionele website nodig heeft, of een bedrijf dat zijn bestaande website wil vernieuwen, ik sta klaar om u te helpen.

Als freelance webdesigner bied ik een breed scala aan diensten, waaronder website-ontwerp, logo-ontwerp, en huisstijl vernieuwing.

Wilt u een website die opvalt en resultaten oplevert? Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik als freelance webdesigner u kan helpen uw online doelen te bereiken.

Neem vandaag nog de eerste stap naar uw Droomwebsite!

Klaar om uw online aanwezigheid te transformeren? Laat mij uw visie tot leven brengen met een op maat gemaakte website die uw bedrijf laat stralen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe ik u kan helpen om uw digitale doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact op